ORDU / AYBASTI - Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi

Şbt

Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi'nde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Programı Gerçekleştirildi.

Ock

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. “TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ock

Mehmet Akif Ersoy Anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle beraber Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Ock

Zaferimilli İlkokulu öğrencileri okulumuz Aybastı Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ettiler.

Ock

Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi olarak Pelitözü Mitat Dursun İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Ara

Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğrenci Seçme Kılavuzu Yayınlandı.

Ara

Cultural Interaction with Other Countries" başlıklı e Twinning projemiz kapsamında okul müdürümüz Ümit Mesut KINAY ve okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe OYAN'ın birlikte yürüttüğü projemizin öğretmenler arasında 2. online toplantısı 11 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Resim Yetenek Alanı Öğrencilerimizin Çalışmaları

Öğrencimiz Eymen'in Piyano Performansı

Ara

Okulumuz Destek Eğitim Programı öğrencilerimiz bu hafta "Sudoku, Minik Su Damlası" etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ara

Bu hafta İngilizce dersinde "ÖYG Matematik" grubunda yer alan öğrencimizle birlikte  “Food Chain”(Besin Zinciri) teması işlendi ve öğrencimiz İngilizce Öğretmenimiz Ayşe OYAN rehberliğinde bir besin zinciri örneği oluşturdu.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ACU, okulumuzu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ara

"Cultural Interaction With Other Countries", "Diğer Ülkelerle Kültürel Etkileşim" konulu eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz ingilizce olarak okulumuzu tanıttılar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi olarak ortağı olduğumuz ilk uluslarararası projemiz  "Cultural Interaction With Other Countries", "Diğer Ülkelerle Kültürel Etkileşim" konulu eTwinning projemizin öğretmenler  arası birinci online toplantısını 27 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirtik. Katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.