ORDU / AYBASTI - Aybastı Bilim ve Sanat Merkezi

Ara

"Cultural Interaction with Other Countries" başlıklı e Twinning projemiz kapsamında okul müdürümüz Ümit Mesut KINAY ve okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe OYAN'ın birlikte yürüttüğü projemizin öğrencilerimizin katılımıyla ilk online toplantısını gerçekleştirdik.

Okulumuzun eğitim öğretime başladığı 2022 yılından itibaren uluslararası ilk projesi olan "Cultural Interaction with Other Countries (Diğer Ülkelerle Kültürel Etkileşim) "e Twinning projemiz Türkiye, Yunanistan ve İtalya'nın ortaklığıyla gerçekleşmektedir. Projemiz kapsamında 3 farklı ülkeden toplamda 16 öğretmen ve 87 öğrenci yer almaktadır.

Yeni görevinde Müdür Yardımcımıza başarılar dileriz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ACU okulumuzu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mrt

Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah GEÇTAN, Kurumumuzu Ziyaret Etti.

Mrt

Aybastı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Bilim ve Sanat Merkezi'mizde Resim Kursu Açıldı.

Mrt

Müdürümüz Sayın Hasan ACU, Aybastı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Bilim Sanat Merkezi'mizde Açılan Yazılım Kodlama Kursunu Ziyaret Etti.

Mrt

BİLSEM Ara Tatilde Öğrencilerimizin Yoğun İlgisini Görüyor.

BİLSEM Tanılama Sınavlarına Rekor Başvuru